• Huidige situatie vanaf Abr.Kuyperlaan

  • Volgens bestemmingsplan 2003

  • Volgens bestemmingsplan 2013


Ontvangt u geen nieuwsbrief meer? Heeft u een andere provider met nieuw emailadres?
Schrijf u
hier opnieuw in op onze nieuwsbrief.
Komt u voor het eerst op onze site en wilt u uw steun kenbaar maken? Klik dan op deze link.
De enquête (natuur)speelruimte Limvioveld is gesloten. Binnenkort vindt u hier het resultaat.
RSS Feed 

Nieuw Bergbulletin van Stichting Woonklimaat Berg

Stichting Woonklimaat Berg heeft weer een nieuw Bergbulletin uitgegeven.
Lees verder ...

Jaarvergadering Stichting Woonklimaat Berg op 26 maart 2015

De SWB houdt op 26 maart 2015 in de Aula van de Scholengemeenschap 'De Amersfoortse Berg' (Hugo de Grootlaan 25) zijn jaarvergadering. De beide planontwikkelingen van het JvO en ALTA het Limvio-sportveld staat niet op de agenda, maar misschien kunt u dat aan de orde brengen bij de rondvraag. De agenda vindt u hier.
Lees verder ...

Bijeenkomst Stichting Woonklimaat Berg op 12 maart 2014

Het SWB houdt op 12 maart 2014 in de Aula van de Scholengemeenschap 'De Amersfoortse Berg' (Hugo de Grootlaan 25) zijn donateursbijeenkomst.Het plan van tennisvereniging ALTA voor een sporthal op het Limvioveld staat ook op de agenda!
Lees verder ...

Bergbulletin maakt nieuwe reacties los

In de loop van februari 2014 kregen alle bewoners van de Berg het bulletin van de Stichting Woonklimaat Berg (SWB) in hun postbus. Hierin aandacht voor alle zaken die op dit moment de Berg raken.Ook de tennishal van ALTA en de bezwaren van de werkgroep Hart voor de Berg hiertegen komen uitgebreid aan de orde. Inmiddels komen er via de website van de werkgroep weer steunbetuigingen binnen.
Lees verder ...

Overleg met SWB positief

De werkgroep Hart voor de Berg kwam dinsdagavond 23 april bijeen. Het bestuur van de Stichting Woonklimaat Berg was uitgenodigd aan het begin van de vergadering. Het bestuur van de SWB heeft bevestigd negatief te staan tegenover de plannen van ALTA om een sporthal te gaan bouwen. De SWB is dan ook blij met het initiatief van de werkgroep Hart voor de Berg om de tegenstem te organiseren. Afgesproken
Lees verder ...

Onderwerpen:
Archief:
De werkgroep Hart voor de Berg bestaat uit een groep betrokken bewoners. We zijn allen donateur van de SWB en werken daarmee samen. Als u ons wilt steunen kan dat door donateur te worden van de SWB. U vindt hier de informatie.Opmaak bijgewerkt: 12-03-2018